• For your perfect holiday!

  De Mounoy is vooral geschikt voor rustzoekers. Ons doel is u een fijn verblijf en een onvergetelijke vakantie te bezorgen. U komt als een gast en vertrekt weer als een vriend. De Mounoy is in 2015 beoordeeld met een 9,3 op Zoover!

 • For your perfect holiday!

  De Mounoy is vooral geschikt voor rustzoekers. Ons doel is u een fijn verblijf en een onvergetelijke vakantie te bezorgen. U komt als een gast en vertrekt weer als een vriend. De Mounoy is in 2015 beoordeeld met een 9,3 op Zoover!

 • For your perfect holiday!

  In schoolvakanties zijn hier vooral gezinnen te gast. U bent gewaarschuwd, de meeste kinderen willen niet meer weg! Hier geen animatieteam maar gewoon fijn ongestoord buiten spelen. 

 • For your perfect holiday!

  De Mounoy is een voormalige wijnboerderij met vijf huizen en een zwembad in Zuid Frankrijk. U kunt ook kamperen op onze camping à la ferme. Ongedwongen genieten in een kleinschalig authentiek vakantieparkje.

Gastenboek

Engelse titel voor de gastenboek eyecatcher.

Engelse tekst moet hier nog vertaald worden.

  Vakantiehuizen

  Zwembad

  Omgeving

 

 

Annabelle****

Een vrijstaand huis gebouwd in de voormalige stallen. Met drie badkamers geschikt voor twee gezinnen. Uitzicht op de vallei en het zwembad.

Voor 8 Personen 

Charlotte****

Een heerlijk ruim vrijstaand huis met privé zwembad en rondom een grote tuin met wijds uitzicht. Dit huis heeft de meeste privacy.

Voor 6 personen

Henriette***

Henriette is een ruim huis met drie slaapkamers. Het heeft een zonnig terras naast het huis en ligt iets verder van het zwembad en de vijver.

Voor 6 personen

Madeleine****

Madeleine is een huis in loftstijl. Het is gebouwd in de voormalige paardenwasplaats. Dit huis heeft twee badkamers en een groot overdekt terras. 

Voor 4 personen

Rosemarie ***

Rosemarie heeft een zonnig terras en voor het huis een prachtig lommerrijk plekje onder de kastanjeboom. Goed te combineren met een studio.

Voor 4 personen

Studio

Onze ruime studio is van alle gemakken voorzien. Voor twee personen of als supplement bij een huis. Vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht over de vallei. 

Voor 2 personen

Gers

 • De Gers is het enige department zonder snelweg

  Frankrijk zoals het vroeger was

  Het massatoerisme is nog niet doorgedrongen in de Gers. Het leven gaat hier traag en rustig, de lucht is de schoonste van Europa.

 • Jazz festival Marciac en salsafeest Tempo Latino

  Geniet van de lokale festivals

  Er wordt hier in de zomer veel georganiseerd. Bijvoorbeeld spetterend muziekfestivals, zoals het internationale jazz festival Marciac.

 • Het Toscane van Frankrijk

  Lunchen in authentieke dorpjes

  In de Gers bestaat de goede gewoonte om uitgebreid de tijd te nemen voor een lunch. Schuif vooral eens aan op één van de terrasjes.